Ha nyár, akkor Rózsakert!

Megszereztük a Rózsakert idei programját! Meg fog lepődni, mert házhoz jönnek a nagyágyúk!

Slágerelőadással nyitja a szezont a Rózsakertben a Móricz Zsigmond Színház: 2024. június 8-án, szombaton, majd utána több alkalommal (június 13., 14., 15.) a 14 év után visszatérő Anconai szerelmesek dalai csendülnek fel ismét a Szabadtéri Színpadon. Ezúttal új felfogásban, Keszég László rendezésében találkozhatnak vele a nézők,  új színekkel is gazdagítva a jól ismert történetet, a lényeg azonban változatlan: a csupa élet vígjáték, a népszerű olasz muzsika, a felhőtlen szórakozás.

Június 21-én, pénteken Ma este megbukunk című ikonikus előadásunkon szórakozhat újra a nagyérdemű, melyet a Móricz Zsigmond Színház immár második éve játszik óriási sikerrel. A rendező: Horváth Illés, főbb szerepekben többek között: Gulácsi Tamás, Gulyás Attila, Nagyidai Gergő, Rák Zoltán, Horváth Viktor, Tóth Zolka, Kiss Eszter Júlia és Tary Patricia.


Június 28-án, pénteken a népszerű Csókos asszony című operett érkezik többek között Kökényessy Ági szereplésével a Rózsakertbe, a Zenthe Ferenc Színház előadásában.

Július 13-án Peller Károly rendezésében és szereplésével érkezik a szabadtérire Gül baba operett. A daljáték időutazás a szerelem, a szabadság-rabság, elnyomás és a halál torkából történő szabadulás mesékkel, mítoszokkal és legendákkal átszőtt izgalmas és megindító világába.

Kálid Artúr, Beleznay Endre és Fésűs Nelly főszereplésével július 20-án a Veres 1 Színház Tombol az erény című bohózata látható.

Július 26-án, pénteken a Bánfalvy Stúdió előadása, a Funny Money - Rossz pénz nem vész el vendégszerepel a Benczúr téren, a főbb szerepekben: Hujber Ferenc, Varga Iza, Gangxsta Zolee, Urmai Gábor (társulatunk tagja).

Bolha a fülbe előadásunk augusztus 9-én, a Legénybúcsú pedig augusztus 16-án várja a vígjáték kedvelő közönséget a Rózsakert Szabadtéri Színpadon!