Gyógyító készülék és ásványvíz az autizmus ellen
Egy biorezonancia elvén alapuló gép és egy különleges ásványvíz is segíti a jövőben a Most Élsz Egyesület kötelékében élő gyerekeket és szüleiket. Az alternatív terápiás módszereket az autizmus kezelésében alkalmazzák majd a szakemberek és az őket segítők.

Újabb fontos állomáshoz érkezett a Most Élsz Egyesület. A szervezet autista gyerekeket és szüleiket támogat abban, hogy minél zökkenőmentesebben élhessék életüket. Ehhez minden külső segítséget szívesen fogadnak.

 

Számít a segítség

 

További képekért kattintson a fotóra!

Farkas Árpád, a Most Élsz Egyesület elnöke elmondta, az egyesület igen komoly társadalmi szerepvállalással birkózik meg és minden külső segítségre szükségük van. Hozzátette, megalakulásuktól keresték a lehetőségeket, hogy olyan partnereket, olyan eszközöket állítsanak be a gyerekek gyógyításába, amelyek valamilyen útmutatást adhatnak a jövőt illetően.

 

Víz és gép

 

A gyerekek támogatása érdekében kötött megállapodást az egyesület egy gyógyászati segédeszközöket gyártó céggel, amely egy 300 ezer forint értékű, biorezonancia elvén alapuló gépet ajánlott fel a nyíregyházi szervezetnek. Az orosz fejlesztésű szerkezet az autista gyerekek hiperaktivitását és nyugtalanságát mérsékli. Mindezek mellett egy ásványvizet palackozó cég is a Most Élsz Egyesület segítéségre sietett, akik minden egyes eladott palack víz után egy forinttal és kupakgyűjtő akcióval támogatják a szervezetet.

Ésik László Balázs, kereskedelmi igazgatója elmondta, cégük és a cégfilozófiájuk szerint szeretnek olyan eseményeken részt venni, olyan egyesületeket és kezdeményezéseket támogatni, amely a társadalomban mássággal, vagy hátránnyal élőknek segít.

 

Gyógycentrum szeptemberben

 

A Most Élsz Egyesület tervei között szerepel, hogy 2017 szeptemberében létrehoznak egy gyógycentrumot, ahol az autista gyerekeknek és szüleiknek nyújtanak majd segítséget.

ME.
Fotó: Szarka Lajos