Gurulj egy „csatlakozásnyi időt” Európában! Kerekezz 17 km-t az Európa-nap tiszteletére!

Gurulj egy „csatlakozásnyi időt” Európában! Kerekezz 17 km-t az Európa-nap tiszteletére!
Kerekezz 17 km-t az Európa-nap tiszteletére!

Kerekezz 17 km-t az Európa-nap tiszteletére! Az Europe Direct Szabolcs-Szatmár-Bereg kerékpáros teljesítménytúrát szervez - a járványhelyzetre tekintettel - egyéniben. Regisztráció és teljesítés május 9-ig!

 

Gurulj egy „csatlakozásnyi időt” Európában!

17 évvel ezelőtt, 2004. május elsején csatlakozott hazánk is az Európai Unióhoz további 9 országgal együtt. Ezt felelevenítve, a Europe Direct Szabolcs-Szatmár-Bereg kerékpáros teljesítménytúrát szervez – a járványhelyzetre tekintettel – egyéniben.

Nyíregyháza 70 km körüli kerékpárúttal büszkélkedhet, de megyeszerte is vannak kerékpárral jól megközelíthető vagy kerékpárosbarát települések. Ezért szeretnénk mi is tovább népszerűsíteni a mozgásnak ezt a formáját és arra kérünk minden érdeklődőt, szerte a megyéből: kerékpározzon egy huzamban 17 km-t! Ez nem kevés, de nem is olyan megerőltetően sok!

Várjuk a regisztrációt és a teljesítéseket 2021. május 9-ig!  Akinek sikerült a távot megtennie, kérjük fotóval igazolja és facebook-posztunkhoz kommentelje! Amennyiben 50 fő fölött lesz a résztvevők száma, ajándékcsomagokat sorsolunk ki a rendezvényt követően május 10-én.

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc5Rh-myhTz3iErorvYDMDnGVAvloW1QWI2YJK-Oss9uAocA/viewform?usp=sf_link

Facebook post: https://www.facebook.com/EDSZSZB/posts/3806034526110769

 

Csatlakoztunk, csatlakozzanak! Európa nap, május 9.

 

Tippek:

  1. Benczúr tér – Nyírpazony központja  oda-vissza  17 km
  2. Nyíregyháza Kertváros – Oros központja  (20 km)
  3. Nagykálló – Máriapócs  (17 km)
  4. Benczúr tér – Sóstógyógyfürdő (13 km)
  5. Tákos – Márokpapi (16,2km)
  6. Kállói úti ALDI – Sóstógyógyfürdő (belvároson keresztül 17,6 km)
  7. Nyíregyháza Kertváros – Sóstógyógyfürdő (17,8 km)