Grecsó Krisztián legújabb kötetbemutatója csütörtökön a Szindbádban

A Valami népi, azaz a fel nem ismert találkozások most jött ki a nyomdából. Napjaink egyik legnépszerűbb magyar írója, Grecsó Krisztián új kötetével érkezik a SZINDBÁD Rendezvénytermébe, ahol Kováts Dénes beszélget vele 2022. március 17-én, csütörtökön 17.30-tól. Az est végén a dedikálás sem marad el!

 

 „Grecsó Krisztián történeteiben a párhuzamosok a végtelenben sem mindig találkoznak, de a találkozások mégis elmesélhetők. Néha az események egy időben, de más helyen zajlanak (Erdélyben, a fővárosban vagy falun), máskor egyazon helyen, de különböző időkben: harmincas vagy ötvenes években, és közben nagyon is a mában. Ahogy mindannyian ismerjük az érzést, amikor nem vagyunk a helyünkön. A Valami népi történetei ezekről az otthontalan helyzetekről szólnak, és az olvasó így válik nyomolvasóvá. Akár a rég- és a közelmúlt falusi históriáit, akár egymás mellett elsuhanó életutakat vagy éppen a saját életének történeteit követi, Grecsó Krisztián novelláiban mindig ott kísért a kíméletlen együttérzés.” (Könyves Magazin)

A beszélgetés során központi szerepet kap Grecsó Krisztián legújabb, a nyomdából most kikerült novelláskötete, a Valami népi, azaz a fel nem ismert találkozások könyve. Persze nemcsak az új novelláskötetről, megszületéséről, alakjairól és történeteiről mesél majd a szerző, hanem a nem oly rég megjelent, Magamról többet című verseskötetéről is.

A Grecsó-rajongók azt is tudják, megszokták és várják, hogy adomák, családi történetek, a anekdoták is előkerülnek az esten, hiszen a népszerű író mindig szenvedélyesen mesél.

Minden bizonnyal sokan várják majd őt március 17-én a SZINDBÁD Rendezvénytermében, ahol jó hangulatú beszélgetés és kötetbemutató részesei lesznek az érdeklődők.

 

Jegyvásárlás:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodája, Nyíregyháza, Színház u. 2.

Tel.: 06-42-507-006, 06-20-233-2926, 06-30-303-2875.

Online:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/grecso-krisztianvalami-nepi-cimu-konyvbemutatoja-131912/790788

 

A bemutató időpontja:

2022. március 17. (csütörtök) 17:30

Szindbád Rendezvényterem

Nyíregyháza Színház utca 2.

 

Forrás: Móricz Zsigmond Színház