Gazdára talált a Boldog Gizella-díj – A Szent Imre iskola dísztermében adták át a díjakat

A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola hagyományteremtő jelleggel újonnan alapított díjat hirdetett meg idén először a pedagógusok munkájának elismeréséül. 

A Boldog Gizella-díj azon értékeket foglalja magában, ami nélkül a hatékony, sikeres tanítás, tanulás nem valósulhat meg. A díj odaítélését elsősorban a szülők és a diákok támogatásával képzeli el az intézmény, hiszen a közös siker elérése kizárólag az oktatás-nevelés szerves részeivé váló szereplők segítségével válik teljessé.

A Boldog Gizella-díjat olyan pedagógus kaphatja meg, aki megfelel olyan pedagógusi értékeknek mint a diákokkal való kapcsolattartás, a kreativitás, az élményszerű tanítás (élménypedagógia), a kiegyensúlyozottság, a digitális kompetencia, az egyéni törődés, kommunikáció a szülőkkel, a példamutatás, a motiváló erő, a tolerancia vagy az empátia.

A díj sajátossága, hogy az elismerést a szülők és a diákok szavazata alapján osztja ki az intézmény. Az idei évben a digitális munkarend során online szavazás történt, ahol két kategóriában voksolhattak a szavazók. A jelöltekre összesen több, mint 800 szavazat érkezett.

A díj átadása ünnepélyes keretek között 2020. június 24-én történt meg az iskola dísztermében.

Az idei Boldog Gizella-díj nyertesei:
1-4. évfolyam kategória

Tóthné Kolocsán Ildikó


5-12. évfolyam kategória
Nagy Éva

A díjazottak emlékplakettet vehettek át és pénzjutalomban is részesültek a díj átvételekor.