Futsal NB-I - Parázs meccs a DEAC ellen
Fotó: Kohut Árpád

A DEAC ellen lépett pályára a Futsal NB-I-ben az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza. A vendégek már biztosították a helyüket az első hatban, így nyugodtan léphettek pályára. Bár több nagy helyzete is volt a Nyíregyházának, a vezetést egy szabadrúgásból a DEAC szerezte meg Tóth révén. Kovács Erik az első félidőben egyenlített, de Harmati is betalált, így a vendégek vezettek a szünetben. Fordulás után Caique büntetőből lőtt gólt, 2-2. A brazil játékost a játékvezető szabálytalannak látta egy esetnél, kiállította, és Thiago büntetőt rúghatott, de fölé bombázott. Az emberelőnyt viszont kihasználták a vendégek, majd Tóth második gólját is meglőtte. Kovács Róbert gyorsan válaszolt, így 3-4-el indult a hajrá. A kapust is levitte a Nyíregyháza, ezt pedig egy labdaszerzés után Deiby kihasználta, így a DEAC 5-3-ra megnyerte a parázs hangulatú mérkőzést. 

A’Studió Futsal Nyíregyháza–DEAC 3–5 (1–2)

Nyíregyháza: Szabolcsi – Caíque, Ladányi, Kovács R., Maneca. Csere: Hegyes, Varga, Kovács G., Urr, Kovács E., Lakatos L., Bagdi. Vezetőedző: Lovas Norbert.

DEAC: Tóth Benedek – Deiby, Thiago, Tóth A., Szabó. Csere: Krajcsi, Vass, Nagy, Harmati, Szatmári, Rácz, Sándor, Tóth Barnabás. Vezetőedző: Elek Gergő.

Gól: Kovács E. (13.), Caique (25.), Kovács R. (35.), illetve Tóth A. (11., 35.), Harmati (17.), Deiby (31., 39.).

Kapcsolódó galéria

Á Studió Futsal Nyíregyháza - DEAC Futsal mérkőzés a Continental Arénában