Folyamatos az utak helyreállítása

Már elkezdődtek az útépítési munkák Nyíregyházán, mely során 16 utcában 6176 méter hosszban épül új aszfaltburkolat, két útszakasz felületét 660 méter hosszúságban felújítják, egy helyszínen pedig útalap épül. Az építések elsősorban a külterületi városrészeket érintik, melyek az elmúlt évek során benépesültek. A Vay Ádám körúton található Univerzum üzletház mögötti parkolót is leburkolják. A munkálatok előreláthatóan november végére fejeződnek be, az építés költsége meghaladja az 540 millió forintot.

 

ÚJ JÁRDÁK IS ÉPÜLNEK

 

Járdaépítések is folynak a szabolcsi megyeszékhelyen, október végéig a Négyes huszárok útján 571 méter hosszúságban új járda épül, és további 9 helyszínen, 3114 méter hosszúságban helyreállítják a meglévő járdafelületeket. Ezek költsége meghaladja a 120 millió forintot. Október végéig két új gyalogátkelőhelyet létesítenek az Alma és a Rozstelek utcákon.

 

FORGALOMKORLÁTOZÁSOK A DEÁKON

 

Szeptember 23-án elkezdődött a Deák Ferenc utca Arany János és Móricz Zsigmond utca közötti szakaszának felújítása. A helyreállítás a gépjárműforgalom teljes, illetve részleges korlátozásával jár. Munkanapokon 8.00 és 17.00 óra között a Deák Ferenc utca érintett szakaszán tilos a ki- és behajtás, valamint az úttesten parkolás. Tervezett forgalomkorlátozások: 2015. szeptember 28. (hétfő), 29. (kedd), 30. (szerda), október 1. (csütörtök) teljes forgalomkorlátozás/útlezárás 8.00–17.00 között. Csapadékos időjárás esetén a kivitelezési idő változhat. A munkálatok ideje alatt kérik a közlekedők türelmét és megértését!