Főként nyíregyháziakkal vág neki a következő szezonnak a kézilabda együttes

Elkezdte a felkészülést a következő idényre a Nyíregyházi SN férfi kézilabda együttese. Nem csak a játékoskeret változott meg a nyári szünetben, hanem a szakmai stáb is. Az együttest szakmai igazgatóként Medve Róbert irányítja, edzőként pedig a Kerekes Tamás-Tarnavölgyi Gergely páros dolgozik. 

- Megtisztelő volt a felkérés azok után, hogy évekig dolgoztam a klubnál utánpótlás edzőként, és szeretném úgy felkészíteni a gárdát, hogy ne kelljen a tabellán hátrafelé nézegetni. Megkezdődtek az edzések, de a java a jövő héten következik, amikor napi három tréninget szeretnék tartani. Fontos a megfelelő kondíció, nem olyan hosszú a kispadunk, hogy megengedhessük magunknak a 2x15 perces játékosokat - mondta Kerekes Tamás. 

Főként nyíregyházi kötődésű játékosok szerepelnek majd a csapatban, Újvári László viszont Gyöngyösről érkezett. 

- Nagyon hiányzott már a labda, és érzem, hogy erőnlétileg a hosszú kihagyás miatt van mit pótolnom. Szeretném segíteni a Nyíregyházát abban, hogy elérje céljait, de kicsit merészebb álmaim is vannak, és jó lenne az élmezőny közelében lenni - mondta Újvári László. 

A klubnál a technikai vezető Nagy László, a kapusedző Nagy Levente lesz. 

- Nem csak a játékosok, a stáb is nyíregyházi kötődésű, mert úgy látjuk, az az út, hogy máshonnan hoztunk kézilabdásokat, nem működött. Az elsődleges cél a biztos bentmaradás - tette hozzá Mohácsi Máté, az Élsport Kft. ügyvezetője. 

Nyíregyházi SN férfi kézilabda csapat
Szakmai igazgató: Medve Róbert
Edző: Kerekes Tamás, Tarnavölgyi Gergely
Kapusedző: Nagy Levente 
Technikai vezető: Nagy László
A keret tagjai:

Kapusok: Both Péter, Gadnai Attila, Nagy Levente
Mezőnyjátékosok: Baráth Gergő, Csikós Patrik, Erdős Zoltán, Fábián Vince, Gidai Máté, Gubó Alex, Horváth Bendegúz, Kerezsi Ádám, Munkácsi Robin, Nyitrai János, Takács Zalán, Tamás Levente, Újvári László, Varga László, Vasas György.