Fitt születésnap Katus Attilával - Az Atlétikai Centrum volt a helyszín
Fotó: Szarka Lajos

Nyolc éves a Mozdulj Nyíregyháza, ebből az apropóból pedig Fitt születésnappal kedveskedett a város a megyeszékhelyen élőknek. Katus Attila tartott ingyenes edzést az Atlétikai Centrumban. A tréner már szinte hazajár Nyíregyházára. 

- Nagyon szeretem a várost, és azt, hogy ennyit tesznek azért, hogy minél többen sportoljanak. Ez a létesítmény is fantasztikus ahol most vagyunk, öröm itt órát tartani ilyen lelkes embereknek - mondta Katus Attila. 

Az edzőt az önkormányzat nevében Rákóczi Ildikó köszöntötte, és természetesen szóba került a Mozdulj Nyíregyháza folytatása is. 

- A legelején 12 eseményből válogathattak a nyíregyháziak, ma már minden napra több mozgásforma jut. Szeretnénk a jövőben is tovább fejlődni, mert szemmel láthatóan komoly igény van rá - mondta az önkormányzati képviselő. 

A szombati edzés egy közös futással indult a benti rekortánon, majd több mint egy órás, minden izmot megmozgató tréning következett. 

- Béres Alxandra és Katus Attila állandó sztárvendégei a Mozdulj Nyíregyházának. Nagyon szeretnek hozzánk jönni, mi pedig mindig örömmel látjuk őket - mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

Az edzés végén Katus Attila a helyes táplálkozás és vitaminbevitel fontosságáról is beszélt, mely az ilyen járványos időszakban különösen fontos. 

Kapcsolódó galéria

Fitt-Szülinap - Katus Attila 20211120