Fitt-születésnap – Béres Alexandra tart ingyenes tréninget a Continental Arénában!

Nyíregyházán tart ingyenes edzést Béres Alexandra. A tréner a Mozdulj Nyíregyháza keretében érkezik a megyeszékhelyre.  A helyszín a Continental Aréna lesz. 

Október elején Katus Attila alaposan megmozgatta a nyíregyháziakat. A tréner egy órás edzést tartott a Fitt-szüret keretében a Continental Arénában. Szép számban vettek részt az óráján városlakók, és az edző nagyon örült annak, hogy Nyíregyházán ilyen sokan mozognak. 
A sorozat folytatódik, november 5-én Béres Alexandra látogat a megyeszékhelyre, a Mozdulj Nyíregyháza keretein belül. A korábbi fitnesz világbajnok szintén nem először tart órát Nyíregyházán, az elmúlt évben is megtöltötte az Arénát. A program november 5-én kedden 18 órakor kezdődik, és egy 60 perces súly-kontroll tornát tart Béres Alexandra. Kapunyitás 17 óra 15 perctől lesz, és a nyíregyházi lakosok számára ingyenes az edzés. Lakcímkártyát ezért mindenki vigyen magával, ezt ellenőrzik a belépéskor. A Mozdulj Nyíregyháza évekkel ezelőtt egy zumbaórával indult, azóta minden nap a város több pontján vannak ingyenes mozgásformák, és rendszeresen hívnak a szervezők sztárvendéget is.