Fitt-kedd Béres Alexandrával - megtelt a Continental Aréna küzdőtere

Hetedik évét kezdte a Mozdulj Nyíregyháza! Program. Az induláskor a cél az volt, hogy a szabolcsi megyeszékhely lakói többet sportoljanak. Ingyenes órákat szerveztek, és a nagy siker miatt januártól tovább bővült a kínálat, több mint harminc különböző testmozgás várja a sportolni vágyókat.

Újdonság a női vízi torna, mely iránt akkora az érdeklődés, hogy új helyszínt is be kellett vonni. Az elmúlt esztendőkben sztárvendégek is tartottak edzéseket. A Fitt-kedd keretében Béres Alexandra mozgatta meg a Continental Arénában a nyíregyháziakat.  A fitnesz tréner már ötödik alkalommal jött a városba órát tartani a Mozdulj Nyíregyháza keretein belül. Ezúttal is megtelt a küzdőtér, több százan sportoltak együtt a zsírégető óra keretében. 

- Ez egy nagyon jó kezdeményezés, és mivel nem először jöttem Nyíregyházára órát tartani, látom is fejlődést. A legutóbbihoz hasonlóan már most is egy keményebb tréninget tartottam. Szeretnek a városban sportolni az emberek, és sok ismerős arccal találkozhattam - mondta Béres Alexandra. 

Egy-egy ilyen rendezvény jó alkalom az életmódváltásra. Voltak akik először vettek részt a tréningen, a szakemberek szerint pedig ha valaki heti három alkalommal rendszeresen sportol, annak már rövid távon is komoly pozitív élettani hatása van. Az elmúlt években több sztáredző tartott órát Nyíregyházán, Péntek Enikő, Rubint Réka, Katus Attila és Béres Alexandra is megmozgatta a városlakókat, utóbbi kettő több alkalommal is. A szervezők folytatják a sort, márciusban Katus Attila érkezik a megyeszékhelyre és tart ingyenes órát. 

Kapcsolódó galéria

FittKedd - Béres Alexandra 20200218