Felhívás! Keresik Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeit és szolgáltatásait

Felhívás! Keresik Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeit és szolgáltatásait

Felhívás! Keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeit és szolgáltatásait

Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termék készítők, valamint szolgáltatók/szolgáltatások jelentkezését várjuk Nyíregyháza és térségéből.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

A projekt keretében sor kerül egy komplex helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési csomag megvalósítására, amelyben többek között kidolgozásra kerül egy helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégia és akcióterv, valamint egy elektronikus kataszter is.

A térség helyi termékeinek, szolgáltatásainak online adatbázisának kialakításához - azok népszerűsítése céljából - keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeit és szolgáltatásait, hiszen az elmúlt időszakban az ezek iránti igény erősen megnövekedett.

Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe.

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni.

A helyi termelők és szolgáltatók adatlapja letölthető itt: http://www.nyiregyhazipaktum.hu/index.php/dokumentumtar/helyi-termek-es-szolgaltatasfejlesztes/category/44-adatlap-helyi-termelok-es-szolgaltatok-szamara

Az adatlap online is kitölthető az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1vT_8UgQdx2gVDUfx4_OgGKoGEKZ2o8M8uPCuCB4av-s/edit?usp=drive_web

 http://www.nyiregyhazipaktum.hu/images/adatlap_qrkod.png
 

A tevékenységgel kapcsolatos kérdéseikkel keressék kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Ligetfalvi-Komiszár Eszter, helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátor

Telefon: 06-20/3922-067; E-mail: helyitermek@nyiregyhaza.hu

 

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy a paktum projekt keretében igénybe vehető, foglalkoztatáshoz kapcsolódó támogatási lehetőségek továbbra is biztosítottak, melyről a Paktumiroda dolgozói bővebb tájékoztatást tudnak nyújtani az érdeklődők számára.

 

További információ:

PAKTUMIRODA

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Pf.:83. „A” épület 117. iroda

Telefon: 06-42/524-524/202. és 544. mellék

E-mailpaktumiroda@nyiregyhaza.hu

Internet: www.nyiregyhazipaktum.hu