Felébredtem, és semmi nem változott!

Kicsit álmosan ébredt Kosik Anita 30. születésnapján. 11 órára készült próbára, megitta a reggeli kávéját, és elkönyvelte, hogy jól érzi magát.

– Felébredtem, és láttam, hogy semmi nem változott! – mesélte születésnapja reggelén a színésznő. – De, hogy komolyra fordítsam a szót, az elmúlt időszakban azt vettem észre magamon, hogy egy kicsit könnyebben tudok dönteni, pozitívabban állok a dolgokhoz, jobban ura vagyok az életemnek. Lehet, hogy most fogok felnőni.

Kosik Anita elmondta, tervei között szerepel, hogy most már megszerzi a jogosítványt, mert itt az ideje, és nagyon szeretne egy kutyát, de úgy néz ki, hogy az allergiája miatt ez még várat magára.

A nyíregyházi színésznő lelkesen készül az idei évadra. Játszik a tavaly bemutatott, de továbbra is repertoáron lévő Hair című musicalben és az Anconai szerelmesek 2. című zenés játékban. Szerepet kapott Agatha Christie legnépszerűbb színpadi művében, az Egérfogóban, amelynek a próbáit már megkezdték Schlanger András rendezővel. Emellett látható majd Egressy Zoltán Idősutazás című darabjában, és az Olt Tamás rendezésében színpadra kerülő Taurin-forradalomban. Az évad előadásai közül nagyon várja a Bál a Savoyban című nagyoperettet, ezt különösen izgalmas munkának, nagy kihívásnak tartja.

F. A.