Ez lesz ám a mókás, kutyás nap!

Június 1-jén rendezik meg Nyíregyházán a Guido Lovaspark területén a III. Jótékonysági Fókuszban a Móka Kutyás Versenynapot.

A rendezvény folyamán a Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület működését támogathatják a versenyekre nevezők és a látogatók. A cél egy kötetlen, baráti hangulatú, sok nevetéssel tarkított, kutyás közösséget kovácsoló nap szervezése. Az egyéni- és csapatversenyek mellett programjaik között szerepel a keverék és fajta jellegű kutya szépségverseny is. Egész napos programjuk alatt megismerkedhetnek a látogatók a kutya fizioterápia lehetőségeivel, ki lehet próbálni a kutyák szaglását különféle intelligenciajátékok segítségével. Természetesen gondolnak a legkisebbekre is, nekik gyereksarokkal kedveskednek, míg a felnőttek frissítő masszázson vehetnek részt. Kialakítanak egy fotósarkot is, ahol profi fotós fog arról gondoskodni, hogy maradandó élmény legyen a részvétel. A nevezők dönthetnek melyik versenyszámban szeretnének indulni. Az engedelmességi feladatok után garantáltan a nevetésé lesz a főszerep, hiszen lesz mókás akadálypálya, vizes kihívás, trükkverseny, behívás élelem- és játékfolyosón, teke borító-és játék gyűjtő verseny, valamint szépségverseny.

Baráti társaságok, kutyaiskolák pedig csapatban is kipróbálhatják magukat. A nyereményekről, tombola felajánlásokról a rendezvényt támogató cégek gondoskodnak! A részletes programleírás és a nevezéssel kapcsolatos információk a Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület honlapján (www.fokuszegyesulet.eu) és az esemény facebook oldalán is megtalálhatóak."

Forrás: Simon Emese, enök,  Fókusz Mentő- és Segítőkutyás Egyesület