Eseményekben gazdag programokkal nyitotta a hétvégét a Tánctanoda

A Tánctanoda vasárnap részt vett a Sóstói Múzeumfaluban megrendezett Magyarország Régi Ízei Gasztronómiai Fesztiválon, mely sok-sok vidámsággal, finom ételekkel, táncos jókedvvel volt megtöltve. 

A Tánctanoda két különleges ételt készített e jeles eseményre a szabolcsi töltikét, melynek akkora sikere volt, hogy 12 órára már sajnos nem maradt belőle, még csak kóstoló sem. A másik étel a Somogyban ismert aludttejes krumplis prósza volt, ezzel az étellel nagy érdeklődést váltottak ki, hiszen ezen a tájon ezt a finomságot nem ismerik.

– E jeles napon egy egész esztendőre örökbe fogadhattuk a Jánkmajtisi portát! Ez azért különleges, mivel a Tánctanoda az első, aki élt a Múzeumfalu ezen kezdeményezésével. Ígéretet tettünk, megteszünk mindent, hogy jó házigazdái legyünk a portának! Az átvétel után, két táncosunkat az aktív hétköznapokjainktól búcsúztattuk, hogy budapesti tanulmányaikat sikeresen folytathassák! Természetesen a Tanodás szív és közösség mindig visszavárja őket fellépéseinkre és rendezvényeinkre! Sok sikert kívánunk Antal Luca Katicának, és Majoros Dittának! A főzőverseny eredményhirdetésén az Aktívan az egészségért mozgalom különdíját Ágoston Ildikótól vehettük át! Szeretettel köszönjük! – tájékoztatta szerkesztőségünket Antal Roland, a Tánctanoda művészeti vezetője.

 

Forrás: Tánctanoda