Elő a naptárakkal! – Ezeket az eseményeket ne hagyja ki a jövő héten!

Február 5-én, kedden folytatódik a Bencs Villa nagysikerű programsorozata a Többszemközt. Az est főszereplője Jenei Judit színművésznő lesz. Színház, élmények, művészet, és minden, ami a smink mögött van... Február 5-én 17.30-tól a Bencs Villában! Részletekért kattintson!

Kiállításmegnyitó nélkül sem maradunk az elkövetkezendő héten: Tőkei Péterné és Tőkei Péter tárlatának megnyitójára kerül sor a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár kamaratermében február 5-én 16 órától. A kiállítást megnyitja: H. Német Katalin. Részletekért kattintson!

A kiállításmegnyitó után pedig érdemes lesz egy kis időt még a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban tölteni, hiszen 17 órától vetítéssel egybekötött bibliai előadás várja az érdeklődőket a konferenciateremben. Részletekért kattintson!

Február 7-én szintén nem marad program nélkül a városi könyvtár, hiszen 16 óra 30 perces kezdettel folytatódik a Költők egymás között beszélgetés-sorozat. A költői est vendégei Lackfi János és Kürti László lesznek. Részletekért kattintson!

A Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola tanári hangversenyre várja a zenebarátokat február 7-én. A Tanári hangverseny 17 órától kezdődik az intézmény hangversenytermében, és olyan klasszikusok csendülnek majd fel, mint J. S. Bach C-dúr szonátája, vagy Liszt Ferenc Genfi harangokja. Részletekért kattintson! 

Van egy város a szívemben – ezt az elnevezést kapta a Képmás zenekar lemezbemutató koncertje, melynek időpontja február 9-e, 18 óra. A Városmajori Művelődési Házba várják a zenekedvelő közönséget. Részletekért kattintson!

Újra Média és Zene Börze Nyíregyházán! Használt és új lemezek eladása és cseréje február 9-én, 9 és 13 óra között a Váci Mihály Kulturális Központban. Az árusítók regisztrációjára február 7-ig van lehetőség. Részletekért kattintson!

A Burattino Bábszínház előadásai februárban is várják a családokat a Korzó Bevásárlóközpontban. Február 9-én, szombaton 16 órától és február 10-én, vasárnap 10 órától Mese az erdőről. Részletekért kattintson!


Farkas Fanni