Elmarad a Bajnokok Ligája meccs - Nem utazik Olaszországba a Fatum Nyíregyháza

Nem utazik el Olaszországba a Bajnokok Ligája találkozóra a Fatum Nyíregyháza. Most a BL címvédő Conegliano együttesénél sok a Covid fertőzött, így ismét halasztani kellett volna a meccset. 

"Eredetileg ezen a héten (január 18. kedd) játszották volna le a címvédő olasz Conegliano és a Fatum-Nyíregyháza Bajnokok Ligája csoporttalálkozóját, ám a csapatunknál a múlt héten tapasztalt koronavírus-megbetegedések miatt közös megegyezéssel ezt jövő hétre (január 26. szerda) halasztotta a két csapat. A tegnapi napon azonban kiderült, hogy az új időpontban sem játszhatjuk le a találkozót, mivel az olasz csapat kérte a mérkőzés további halasztását. Csapatunk jelezte az Európai Röplabda Szövetség felé, hogy a további halasztás már nem fér bele csapatunk programjába.
A CEV a versenykiírás 21.9-es pontjának 1-es paragrafusa értelmében úgy döntött, hogy az összecsapást későbbi időpontban sem rendezik meg, a győzelmet pedig 3:0-ás játszmaaránnyal a Conegliano kapja meg.

Csapatunk vezetősége jelezte az Európai Röplabda Szövetség felé, hogy a döntés tudomásul vette. Legközelebb február 3-án lép pályára csapatunk BL-ben, hazai pályán, a lengyel Chemik Police ellen." - áll a Fatum Nyíregyháza közleményében.