Elkezdődött a Strandröplabda Fesztivál
Fotó: Szarka Lajos

9. alkalommal rendezik meg Nyíregyháza belvárosában a Hübner Beach Volleyball in the City strandröplabda versenyt, melyre az ország különböző pontjairól érkeztek csapatok. Az amatőr versenysorozat legjobb három csapata között 600 000 Ft-ot osztanak szét. 


Június 29-én délután hagyományosan a Hübner-H Kft – Városháza összecsapással indult a verseny, és ezúttal a Városháza győzött.  Napközben a nevező csapatok játszanak, este pedig gálamérkőzéseket rendeznek. Csütörtökön a város cégei találkoztak, és a Kórház nagy csatában legyőzte a Nyírtávhőt a döntőben. Pénteken este megmérkőznek a város sportolói, szombaton pedig a Hübner partnerei. A vasárnap a családoké, mivel idén első alkalommal külön versenyt hirdettek a családoknak is. Aznap délelőtt bárki kipróbálhatja a pályát, baráti társaságok röplabdázhatnak. 

Vasárnap délután a profik is pályára lépnek, mivel magyar és román válogatott röplabdások játszanak majd egymás ellen gálamérkőzéseket. A magyar színeket Papp Mátyás, Frányó Csanád, Bogáncs Bálint és Udvarhelyi Márton képviselik.