Elismerések a Bíróságok Napján
A fotón balról jobbra látható Balázs Ildikó, Tóthné Illés Ágnes, Breczkáné dr. Békési Gabriella, Éles Andrea (A képen a kitüntetettek (dr. Szűcsné dr. Vida Ágnes nem tudott személyesen részt venni az ünnepségen).

Július 15-e ünnepnap a bírósági dolgozók számára. E nap a Bíróságok Napja, mely alkalmat ad arra is, hogy a bírósági szervezet elismerje azon munkatársait, akik a változó körülmények között is kiemelkedő teljesítményt nyújtva látják el feladataikat.

 

Július 15. napján Budapesten, az Országos Bírósági Hivatal épületében került sor a központi ünnepség megrendezésére, melyen a megyénkben működő bíróságok dolgozói is rangos elismeréseket vehettek át dr. Senyei György Barnától, az Országos Bírósági Hivatal elnökétől, dr. Varga Zs. Andrástól, a Kúria elnökétől, valamint Deutschné dr. Kupusz Ildikótól, az Országos Bírói Tanács soros elnökétől.

A bírósági szervezet által alapított „Juhász Andor Díj” ezüst fokozatában részesült dr. Szűcsné dr. Vida Ágnes, a Nyíregyházi Törvényszék tanácselnöke. Címzetes törvényszéki bírói címet kapott Breczkáné dr. Békési Gabriella, a Nyíregyházi Járásbíróság bírája. Főtanácsosi címet kapott Éles Andrea, a Nyíregyházi Törvényszék bírósági ügyintézője, míg a „Juhász Andor Díj” bronz fokozatát vehette át Tóthné Illés Ágnes, a Mátészalkai Járásbíróság bírósági ügyintézője és Balázs Ildikó, a Nyíregyházi Törvényszék Gazdasági Hivatalának tisztviselője.

 

Forrás: Nyíregyházi Törvényszék