El kell indulni előre a tabellán - Budafokon játszik a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus

Sorozatban harmadik idegenbeli mérkőzésére készül a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó együttes a Budafokkal találkozik. A csapathoz a héten új asszisztensedző érkezett. 

A Győr és az MTK elleni találkozó után a következő fordulóban is idegenben lép pályára a Szpari, ezúttal Budafokon. Az ellenfél nagyon jól kezdte az idényt, tíz meccséből hatot megnyert, egyszer játszott döntetlent, háromszor pedig kikapott. Érdekesség, hogy a három vereségből kétszer hazai pályán maradtak alul, az Ajka és a Budaörs vitte el a pontokat, és a Csákvár győzte le őket. 

- Minden csapatnál vannak jó játékosok, így a Budafoknál is. Nekünk támadásban javulnunk kell az előző mérkőzéshez képest, ezen dolgozunk a héten - mondta Zoran Spisljak vezetőedző. 

A héten új asszisztensedző érkezett a csapathoz. Vukasin Poleksic játékosként 36 alkalommal őrizte a montenegrói válogatott kapuját, volt Jugoszláv válogatott is. Szerepelt a Lecce, a Tatabánya, a Pécs és a Vasas színeiben is. Hat évet töltött Debrecenben ahol kétszer lett bajnok, és kétszer nyerte meg a Magyar Kupát, BL mérkőzéseken védett. Zoran Spisljakkal dolgozott már együtt Debrecenben és Békéscsabán is, igaz, akkor még kapusként. Trénerként a Barcelona budapesti akadémiáján dolgozott. 

- Egy görcsösség van a csapatnál, miután az elmúlt három mérkőzés rosszul sikerült. De biztos vagyok abban, hogy ez oldódni fog, jönnek majd zsinórban a győzelmek, és elindulunk előre a tabellán - mondta Vukasin Poleksic asszisztensedző, Nyíregyháza Spartacus

A szakmai stáb munkáját nehezíti, hogy többen is megsérültek a legutóbbi MTK elleni mérkőzésen. Kovács Norbert és Ötvös Bence mellett Talabér Attilát is idő előtt le kellett cserélni, és utóbbi játéka kérdéses a hétvégén.