Együtt Milák Mózes és a Funky Family
Ismerős lehet a nyíregyháziak számára Milák Mózes, hiszen a népszerű tehetségkutató mellett számos rendezvényen hallhattuk már zenélni. Újabban a Funky Family formációval áll színpadra, nem volt ez másként az ötödik Helló Nyíregyháza! eseményen sem, ahol a csapat gitárosával, Bogdán Zoltánnal válaszoltak a Szieszta Plusz műsorvezetőinek kérdéseire.

– Tizennégy éves koromban kezdtem el énekelni, dr. Maróti Magdolna tanárnő segítségével. A Hang-Szín Tanodában tanultam meg az alapokat, majd az operettek, musicalek és fesztiválok világa következett – mesélt zenei karrierjének kezdeteiről Milák Mózes.

 

JÓ CSAPATOT ALKOTNAK

 

Noha nem teljesen azonos az érdeklődési körük, a közös hangot megtalálva fantasztikus csapatot alkotnak együtt. – Lakatos Ádám zongorista barátom által ismerkedtem meg a Funky Family tagjaival. Egyik dolog követte a másikat, most pedig már együtt zenélünk. Swing, rock n roll, jazz... Minden jöhet, bár az én kedvencem az operett műfaja maradt továbbra is – mondta a fiatal énekes, majd Bogdán Zoltán hozzátette: – A próbáink is nagyon jó hangulatúak, a repertoárt pedig mindig az aktuális közönségünk ízléséhez alakítjuk.

Farkas Fanni

(Fotó: Facebook)