Edzőtábor, fellépések, Magyar Kupa - készülnek az aerobikosok a következő versenyre

Nyáron sem sokat pihentek a Spartacus Torna Club aerobikos lányai. Az edzőtábor során az erőgyűjtés és a technikai elenek csiszolása kapta a főszerepet, közben pedig toborzót is tartott a klub a 4-18 éves gyerekeknek. 

- Nagyon sokan jelentkeztek, sok pici gyerek csatlakozott hozzánk. Ők most tanulják az alapokat, és ilyen fiatalon az elsődleges célunk, hogy megszerettessük velük a mozgást. A nagyobbak természetesen már a versenyekre készülnek, közben pedig egy-egy meghívásnak, felkérésnek is eleget teszünk - mondta Takácsné Gaál Krisztina edző. 

Mint ahogy szombaton például Balkányban, a Városnapon léptek színpadra az STC versenyzői, és többszáz néző előtt mutatták be produkciójukat, nagy sikert aratva.

Nem volt véletlen a helyszínválasztás, a csapatnak ugyanis két balkányi tagja is van, de ők is minden nap ott vannak a nyíregyházi edzéseken. Az aerobikosok számára a következő verseny október 5-6-án lesz a Continental Arénában.

A rendező a másik nyíregyházi aerobik klub, a Flexi Team, a fiatalok pedig hazai környezetben szeretnének jól szerepelni.