Edzőmeccs - Nyert a Cigánd ellen a Szpari

A Cigánd ellen lépett pályára Szpari felkészülési találkozón. Lendületesen kezdett a Nyíregyháza, a 4. percben Gresó csavart mellé, majd az első negyedórát Novák fejese zárta, mellé ment a próbálkozás. A másik oldalon Kovács N. lövését ütött ki Dala, majd a 25. percben megszerezte a vezetést a Szpari. A tesztelésre érkezett Kiss Balázs lőtt laposan a jobb alsó sarokba, 1-0. A 31. percben megduplázta előnyét a Spartacus, Géresi Krisztián passzolta vissza az alapvonalról a labdát, Gresó Mátyás pedig a kapuba passzolt, 2-0. A 37. percben Géresi lőtt jobbról egy csel után, hárított a cigándiak kapusa. A nyíregyházi kötődésű Tóth Á. próbálkozott lövéssel a vendégektől, de nem volt pontos, így az eredmény nem változott az első félidőben.  
A második félidő rögtön egy nagy helyzettel indult, de Myke fölé lőtt. A 47. percben megint Myke lőtt, Talián védett. A másik kapu előtt Kovács N. lőtt szorongatott helyzetben fölé, majd egy szép Herjeczki-Myke összjáték után utóbbi adta be a labdát, Cseh lövését blokkolták középen. Egy beadás után Rjasko fejesét fogta a kapus, majd megszerezte harmadik gólját a Szpari, Herjeczki Kristóf bombázott a hosszú felső sarokba jobbról a 82. percben. A hajrában Bese védett egy beadás után, így az eredmény nem változott, 3-0-ra győzött a Spartacus. 

Nyíregyháza Spartacus- Cigánd 3-0 (2-0)

Nyíregyháza: Dala (Bese 46.) – Hosszú (Gyenti 46.), Tamás (Rjasko 60.), Gengeliczki (Alaxai 46.), Kiss (Nagy B. 60.), Kesztyűs (Toma 46.), Sigér (Nagy 60.), Pataki (Czimer-Nyitrai 60.), Géresi (Cseh 46.), Gresó (Herjeczki 60.), Novák (Myke 46.)
vezetőedző: Tímár Krisztián 

Cigánd: Perehanec – Tóth M., Tóth G., Vass O., Papp Zs., Fenyőfalvi, Juhász, Girdán, Silling, Tóth Á., Kovács N. 
Csere: Szabó K., Tomola, Králik, Kőrizs, Kardos, Katona, Popovic, Talián, Kelemen, Motkó, Hunyadi, Dócs, Gégény
vezetőedző: Igor Bogdanovic

Tímár Krisztián: - Köszönjük a Cigándnak, hogy bevállalta a mérkőzést, ez eredetileg nem volt a tervben. Tudtuk, hogy fáradtabbak leszünk,  de jó volt a mentalitás, sok helyzetet dolgoztunk ki így is. Remélem a frissességgel a pontosság is jön, és értékesítjük a lehetőségeket, de nem vagyok elégedetlen, mert így is rúgtunk három gólt.