Edzések és forgatások - A Nyíregyházi Sportcentrum atlétái a következő idényre készülnek

Sem olimpiát, sem atlétikai Európa-bajnokságot nem rendeznek 2020-ban, így már következő idényre készülnek a nyíregyházi atléták. Kerekes Dóra diszkoszvető Szombathelyen készül, de egyelőre ő sem tudja, mikor léphet először dobókörbe. 
 

- Szerencsére mi tudunk edzeni. Saját tulajdonú pályája van az egyesületnek, lehet rajta tréningezni, de csak szigorú fertőtlenítés után, és a szabályok betartásával. A napi edzésszámom nem változott, napi két edzéssel készülök – mondta Kerekes Dóra. 
 

A  magasugró Bakosi Péter Nyíregyházán tréningezik, közben pedig a Sportcentrummal közösen videókat forgatnak, melyben a sportágat is népszerűsítik, és a mozgáshoz kapcsolódó tanácsokat adnak.

- Jelenleg szintentartás folyik az atlétáinknál, fizikai edzéseket végzünk, de a technika csiszolásával most nem foglalkozhatunk. A nemzetközi versenyek ugyan elmaradtak, de a Magyar Atlétikai Szövetség augusztusban szeretné megrendezni a magyar bajnokságot, majd a csapatbajnokságot is, erre készülünk - mondta Bakosi Béla edző.