Döntetlen Kazincbarcikán

Kazincbarcikán lépett pályára edzőmérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. A mieinknél most is voltak olyan játékosok, akiket tesztelt a szakmai stáb. Az 5. percben Gyenti indította Sigért aki szépen ment el a szélen, de a beadása rövid volt. Három perccel később a Kazincbarcika hagyott ki nagy helyzetet egy labdavesztés után, majd mezőnyjáték folyt, a Szpari birtokolta többet a labdát. Az első negyedóra végén Kovácsréti ment el a szélen, Herjeczkihez került a labda, aki hosszan indította Cseht egy ígéretes támadás végén. Támadásban maradtak a mieink, Sigér 15 méteres lövését hárította Megyeri bravúrral. A 22. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza! Kovácsréti Márk szöglete után Cseh Norbert fejelt szépen a kapu jobb oldalába, 0-1. Gyorsan megduplázhatta volna előnyét a Szpari, Kovácsréti verte meg védőjét szélen, kapura tört, de az oldalhálóba lőtt. A 32. percben Toma szép csellel ment el középen, indította a bal szélen Nagy Barnabást, akinek beadása után Kovácsréti lőtt, de blokkoltak a védők. A hajrára is jutott egy nagy helyzet, a jól játszó Kovácsréti indult saját térfeléről, három embert kicselezett, majd Cseh Norbertet indította, aki ziccerben fölé lőtt. A 45. percben Herjeczki verte meg a védőjét szélen, középre passzolt, Kovácsréti pedig 15 méterről fölé tekert, így az első félidő után maradt az 1-0-ás Szpari vezetés. 

A második félidőből 15 perc telt el, amikor Pataki becsúszása után 11-est ítélt a játékvezető a hazai csapat javára. A büntetőt Süttő értékesítette, 1-1. A 68. percben Vámos indította Patakit, aki a jobb szélről 11 méterről fölé lőtt. A folytatás mezőnyjátékot hozott, voltak még lehetőségek, és sok szabálytalanság jellemezte a játékrészt. Nem változott az eredmény, maradt az 1-1. 

Kazincbarcika – Nyíregyháza Spartacus 1-1 (0-1)

Kazincbarcika: Megyeri – Ternován, Dóra, Papp, Szekszárdi M., Kotula, Csilus T., Ferencsik, Csilus Á., Pinte, Kurdics

Csere: Bánhegyi, Heil, Székely, Szemere, Fejes, Takács, Süttő, Pasckalau, Gyurkó, Vincze, Boros

vezetőedző: Csábi József

Nyíregyháza: Dala (Fejér 60.) – Gyenti(Oláh 60.), Baki(Gengeliczki 60.), Rjasko(Alaxai 60.), Nagy B.(Iharos 60.), Sigér(Vámos 60.), Toma(Czimer-Nyitrai 60.), Kesztyűs(Pataki 55.), Herjeczki(Gresó 60.), Kovácsréti(Lokilo 60.), Cseh (Myke 60.)

vezetőedző: Tímár Krisztián