Díjmentesen parkolhatunk december 21. és január 1-je között

Idén is díjmentesen parkolhatunk Nyíregyházán az ünnepi időszakban. A NYÍRVV felhívja az autósok figyelmét, hogy a szabálytalanul parkoló autósokat az említett időszakban is büntetik.

December 21. és január 1-je között, az ünnepek környéki bevásárlások megkönnyítése érdekében a Nyírvv szolgáltatási területén ingyenes lesz a parkolás. A közterület felügyelet felhívja a figyelmet, hogy a szabálytalan parkolást a díjmentességtől függetlenül is büntetni fogják, kiemelten ellenőrizve a belvárosi bevásárlóközpont körüli szakaszokat.

Az ingyenes parkolás kizárólag a Nyírvv által üzemeltetett fizető parkolókra vonatkozik, minden más helyen a KRESZ tábla figyelembevételével parkolhatunk. Ahol tilos megállni, vagy várakozni, ott a díjmentes időszakban sem lehet, aki szabályt szeg, arra a felügyelet bírságot szab ki.

A városüzemeltető cég ügyfélszolgálatai december 25. és január 1-e között zárva tartanak, a parkolási ügyfélszolgálat december 22-től szünetel, szintén január 1-ig. Ahogy minden évben, karácsony körül változik a piacok nyitvatartása is. A Tokaji úti Vásártér december 24. és 26. között, valamint december 31-én és január 1-jén zárva tart.  A Búza téri Piaccsarnok december 24-én és december 31-én 6 és 12 óra között lesz nyitva, 25-én, 26-án és január 1-jén nem fogad vásárlókat. Mindkét piac december 27. és 30. között, illetve január 2-től a megszokott nyitvatartási rend szerint várja a vásárlókat.