Díjátadó – Honorálták a Szakképzési Centrum munkatársait

Ismét díjazták a Nyíregyházi Szakképzési Centrum pedagógusait, munkatársait. „Szakképzésért díjat” vagy „Elismerő Oklevelet” kaptak. Honorálták azokat az oktatókat is, akik országos versenyekre készítették fel diákjaikat, akik ott kimagaslóan teljesítettek. A Szakképzési Centrum közel 40 díjazottja jelen volt.

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum csütörtökön tartotta a pedagógusnapi ünnepségét, díjátadóját. A centrumba tartozó 10 iskola igazgatói, igazgatóhelyettesei, valamint az ünnepelt pedagógusok, munkatársak kaptak meghívást a Központi Képzőhelybe.

„A Szakképzési Centrum két díjat hozott létre: a „Szakképzésért díjat”, melyből maximum 3-at adunk át évente. Ez egy nagyobb pedagógusi életpályát ismer el. A másik az „Elismerő Oklevél”, melyet 15-en vehetnek át minden évben, ez is elismerés, mely pénzjutalommal is jár. Idén 13 oktató, egy olyan dolgozó, aki nem oktatói munkakörben dolgozik, de munkája nélkülözhetetlen a szakképzésben, illetve a munkaszervezet egy dolgozójának adjuk át az elismerést. Díjazzuk azokat a kollégákat, akik valamilyen országos versenyre készítettek fel tanulókat és ott szép eredményeket értek el.” – mondta Gurbánné Papp Mária főigazgató.

Dénes Györgyné több mint 4 évtizede oktat a Sipkayban, csütörtökön a „Szakképzésért díjban” részesítették.

„Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy a Nyíregyházi SZC Sipkay oktatója lehetek. Ezalatt a 43 év alatt sok kedves és nehéz élmények is eszembe jutnak. Akár a versenyek, vagy a mindennapjaink. Ez mind hozzájárult ahhoz, hogy megkoronázza ez a díj az eddigi tevékenységemet.” – mondta Dénes Györgyné.

Dénes Györgyné kiemelte, a Nyíregyházi Szakképzési Centrumban olyan technikai és személyi feltételek mellett tanulhatnak a diákok, ahol aktívak, tehetségesek, valóban szakmaszerető munkaerő válik belőlük. Céljuk, hogy kvalifikált, piacképes tudással rendelkező fiatalokat képezzenek, akik megtalálják a számításaikat, Nyíregyháza munkaerőpiaci igényeit kiszolgálják.