Decathlon Élménypróba – Ötödik alkalommal rendezik meg június 26-án

Június 26-án ismét lesz Decathlon Élménypróba, melyre már lehet jelentkezni. Az akadálypályát ezúttal is a Sóstói erdőben alakítják ki. Több mint húsz izgalmas feladat várja majd a nevezőket. 

- Fontos most is hangsúlyozni, hogy ez nem verseny. Mindenki annyi idő alatt teljesíti az 5 km-t és a 23 akadályt, amennyi alatt szeretné. A lényeg az, hogy mindenki jól érezze magát. Budapestről, Győrből, Pécsről is jelezték részvételi szándékukat, aminek nagyon örülünk - mondta Pokrovenszki Gergely főszervező. 

Az esemény jó közösségépítő program is, melyen nem az eredmény a fontos, hanem a mozgás népszerűsítése. Ezért minden célba érkező ajándékot kap, a tombolasorsolás során pedig további nyeremények találnak gazdára. 

- Büszkék vagyunk arra, hogy már ötödik éve támogathatjuk az eseményt. Részünkről ez részben társadalmi szerepvállalás is, de természetesen szeretnénk a cégünket is bemutatni a sportolóknak - mondta Mucsi Gergely a Decathlon nyíregyházi áruházvezetője.

A rajt ezúttal is az Erdei Tornapályánál lesz, ahol számos kiegészítő program is várja a résztvevőket. Előnevezésre június 22-ig van lehetőség, de a helyszínen is lehet majd nevezni. Az első rajt 10 órától lesz. 

Kapcsolódó galéria

Decathlon Élménypróba 2021 beharangozó