Csökkenteni kell a hibák számát
A TF Budapest együttesével találkozik pénteken a Fatum-Nyíregyháza. A női röplabdásoknak nyerniük kell, hogy folytathassák az ötödik helyért vívott párharcot.

A hétvégén a fővárosban már találkozott a két együttes, és akkor 3–0-ra győztek a hazaiak. Mivel az 5-6. helyért vívott sorozat két nyert meccsig tart, a nyíregyháziaknak feltétlenül nyerniük kell pénteken a Bujtosi Szabadidő Csarnokban.

– Az első mérkőzésen sok hibával játszottunk, ezeknek a számát feltétlenül csökkentenünk kell, hogy legyen esélyünk kicsikarni a harmadik találkozót. Nem könnyíti a helyzetet, hogy elég sok volt a szünet a legutóbbi mérkőzéshez képest, ahol jó formában voltunk, de ez a többi együttest is érinti, így nekik is ismét fel kell pörögniük – mondta Kőhalmi Richárd vezetőedző.

A csapatból Roma Flóra volt beteg, de már az első mérkőzésen is pályára léphetett. Az edzésekről Berényi Eszter hiányzott, aki most érettségizik, a többiek viszont készülnek a TF elleni mérkőzésre. A találkozó pénteken 18 órakor kezdődik.

D. L.