Csalódás lenne a pontvesztés
Az Ózdot fogadja a férfi kézilabda-bajnokság következő fordulójában a Nyíregyházi KC. A hazaiak jelenleg a második helyen állnak, és szeretnék megtartani ezt a pozíciót a bajnokság végén is.

Legutóbb a Mizse otthonában a hajrában veszített egy pontot az NYKC. A férfi kézilabdások 33–33-as döntetlent játszottak. Most viszont már a hétvégi, Ózd elleni találkozóra készülnek. A héten a labdás tréning mellett TRX edzés is szerepelt a programban, a szakmai stáb pedig kielemezte az ózdiak játékát.

Gyors játékra lehet számítani, az ózdiaknál több jó lövő van. Fekete Lászlót mi is ismerhetjük, hiszen játszott Nyíregyházán, most is a góllövő lista élmezőnyéhez tartozik. Őt meg kell akadályoznunk a gólszerzésben. Győzelemre készülünk, csalódott lennék, ha pontot veszítenénk, bár a téli szünetben alaposan megerősödött ellenfelünk – mondta Bécsi János, az NYKC játékos-edzője.

A Nyíregyháza jelenleg a második helyen áll a bajnokságban. A listavezető Eger komoly előnnyel vezet, így bár van még hátra hat forduló, de szinte biztos, hogy ők nyerik az NB I/B Keleti csoportját, így feljutnak az élvonalba. Az NYKC szeretné megtartani a második pozíciót, és erre minden esélye megvan. Az Ózd elleni mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, a találkozót pedig a Nyíregyházi TV vasárnap felvételről közvetíti.

Dankó L.