Brazil feladót igazolt a Fatum Nyíregyháza

Brazil feladót igazolt a Fatum Nyíregyháza! Ana Flávia Galvão 182 cm magas, és az előző idényben a cseh élvonalban játszott a VK UP Olomouc színeiben, csapatával a CEV Kupában is szerepelt, a Cseh Kupában pedig a negyedik helyen zártak.

2021/2022-ben a szlovák Nitra gárdájával kupa arany mellett bajnoki ezüstöt szerzett, egy évvel korábban pedig a spanyol CV CCO7 Palmas együttesével lett a spanyol Superliga győztese, illetve ezüstérmes a spanyol kupában. Mind a spanyol, mind a szlovák bajnokságban a szezon végén a legjobb feladó lett! A 26 éves röplabdással mindenben megállapodott a Fatum Nyíregyháza, így augusztusban a csapattal kezdi a felkészülést.

- Nagyon örültem a lehetőségnek! Egy új országba, új kultúrába érkezem, ami nagy kihívás, de egyben nagyon motivál is, hogy jó munkát végezzek. Kemény munkára számítok, sok edzésre. Szeretek sokat tréningezni, ez kell a sikeres szerepléshez. Remélem sikerül a legjobbamat nyújtani, és ezzel segíthetem a csapatot a célok elérésében, azaz a bajnokság megnyerésében. Nagyon várom már, hogy találkozzak a többiekkel, megismerjem őket, és elkezdjük az idényt – mondta  Ana Flávia Galvão.