„Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért" díjat kapott a Bem Iskola pedagógusa
„Jótól jót tanulni"

A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért" díj 2013 tavasza óta ad lehetőséget a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző  pedagógusok elismerésére. A díj elnevezése a Bonis bona discere, vagyis „Jótól jót tanulni" latin közmondásból származik. A díjat először 2013 -ban vehették át  pedagógusok, eredményes versenyfelkészítő munkájukért, valamint Tanulmányi Versenyeken elért sikereik elismeréseként.

Ebben a tanévben június 6-án Budapesten iskolánk egyik olyan pedagógusa vehette át a " Kiváló Tehetség Segítő" elismerést, aki 39 éve végez eredményes tehetséggondozó tevékenységet. Diákjai számos alaklommal szerepelnek megyei és országos versenyeken, amelyeken szép sikereket érnek el.

Dr. Kerekesné Kádár Marianna legfontosabb pedagógiai attitűdje az elfogadás, a szeretetteljes légkörben való oktatás és tehetséggondozás. Ennek érdekében olyan csoportos és egyéni foglakozásokat tart, ahol a tanulók jól érzik magukat és emiatt minden erejükkel arra tudnak koncentrálni, hogy teljesítményük maximális legyen.  Az elfogadás és a másság maximális figyelembevétele, a család, a szülők bevonása nagyon fontos a számára. Így tanulói nagy akaraterővel képesek legyőzni esetleges hátrányukat.

 

Gratulálunk az elismeréshez és további sikereket kívánunk dr. Kerekesné Kádár Marianna pedagógusnak.