Birtokba vehető játszópark

Szinte hetente adhatunk hírt egyre újabb élményelemek birtokba vételéről, melyek mind a 2,1 milliárdos, kormányzati támogatású Sóstó-komplex program keretében valósulnak meg. Dr. Podlovics Roland projektvezető tájékoztatása szerint ezúttal egy játszó-, egyben pihenőparknak örülhetnek a kisebbek, nagyobbak egyaránt.

 

Mozgás és pihenés

 

Az idősebbek kikapcsolódását például pingpongasztal, lengőteke, piknikasztal szolgálja, de bizonyára sokan fogják élvezni a különleges vonalvezetésű napozóágyak kényelmét is a ragyogó időben.

 

Süsü és Frakk

 

A gyermekek egy újabb, csúszdákkal, fészekhintával tűzdelt játszóvárba vehetik be magukat, de igazi látványosság is várja őket. A szüleik gyermekkorában népszerű, de a mesecsatornák segítségével általuk is megkedvelt figurák hívogatják őket simogatásra, fotózásra. Süsü, Vuk, Frakk, Vízipók-csodapók, Kukori és Kotkoda vélhetően az idősebbek szívét is megdobogtatja majd...

 

Sportos liget

 

S aminek mindenki egyaránt örülhet: egy gumiburkolattal ellátott szabadtéri pályán lehet majd focizni, kosarazni egy jövőre már a füvesítés okán egyre zöldebb területen, ahol meghagyták, s szükség esetén pótolták az erdei fenyőket, az eredeti jelleg megőrzése miatt. A gyöngykavicsos sétányokkal szabdalt, utcabútorokkal szegélyezett, térvilágítással ellátott park már használható, melynek a tartósságáról biztonsági kamerák is gondoskodnak majd.

Tarczy Gyula