Benned is ott szupererő - Gyermekprogram a Nyíregyházi Atlétikai Centrumban!

2023. június 11-én Nyíregyházán - BENNED IS OTT A SZUPERERŐ! #ATLÉTAVAGYOK-gyermekprogramra várják a mozogni és az atlétikával ismerkedni vágyó gyermekeket és szüleiket!

Igazi délutáni családi mozgásprogram keretében ismerkedhetnek meg a gyermekek az atlétikával, mint a legfontosabb alapmozgásokat tartalmazó sportággal. Megmutathatják mennyire ügyesek futásban, gátfutásban, dobásban és ugrásban. Játékosan kipróbálhatják az élsportolói élményeket. Lesz helyből távolugrás, különböző dobások, célbadobás, sprint, sebességmérés, akadálypálya. Bemutatásra kerülnek az atlétika nevezetes csúcsai, illetve eszközei is.

Az #ATLÉTAVAGYOK programban az egyes versenyszámokban a gyermekek szakemberek felügyelete mellett mutatják meg a bennük lévő szuper erőt. A nap végére pedig kiderül, hogy ki a legtehetségesebb atléta az egyes versenyszámokban. A résztvevők oklevelet, szilikon karszalagot, müzliszeletet és frissítőt is kapnak.

A Magyar Atlétikai Szövetség vár minden mozogni vágyó gyermeket és szüleiket 2023. június 11.-én (vasárnap) 13 óra és 19 óra között Nyíregyházán, az Atlétikai Centrumban, az #ATLÉTAVAGYOK programra.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 4.  

Az eseménnyel párhuzamosan zajlik a Magyar Nagydíj Sorozat WA Continental Tour Bronze versenye.