Beiskolázási tájékoztatót tart az érdeklődő szülők számára a Szent Imre február 25-én
Fotó: Illusztráció

2020. szeptemberétől a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola szeretettel várja a leendő szentimrés tanulóit, ahol a 21. század  követelményeinek megfelelő, versenyképes tudást szerezhetnek a diákok.

Az első évfolyamon elindul az angol kéttannyelvű képzés a LEGO kínálta lehetőségekkel kiegészítve, az ötödik évfolyamon szeptembertől elérhetővé válik az az újragondolt képzés, melynek keretében a már megszokott nyolcévfolyamos gimnázium mellett – ahol a matematikát és a bölcsészetet lehet emelt szinten elsajátítani –, az emelt nyelvi képzés indul el angol és német nyelven, valamint nem elfeledkezve a kreativitás szerelmeseiről, az általános képzés is kezdetét veszi, kiegészítve a készségtárgyak specializációval, ahol tanáraink az élménypedagógia eszközével és módszereivel hozzák testközelbe a tanulást és nevelést.

A 9. évfolyamon a tanulók az alábbi képzéseket választhatják:

9. évfolyamon: négyosztályos gimnáziumi képzés

-  biológia tagozat

-  biológia-kémia tagozat

-  matematika tagozat

- matematika-kémia tagozat

-  általános képzés választható médiaismeret  specializációval

 Az iskola iránt érdeklődő negyedik osztályos diákok szüleit az intézmény 2020. február 25-én, kedden 16.30 órától várja szeretettel beiskolázási tájékoztatóján a gimnázium kápolnájába.