Befejeződött a szabadtéri idény, irány a terem!

Befejeződött a Városi Kispályás labdarúgó bajnokság őszi idénye. Több csapat is veretlen maradt a bajnokságban. A tavaszi folytatás előtt a terembajnokságon vehetnek részt az együttesek. 

Ősszel is sok nagy csatát rendeztek a Decathlon Konyha Möbel Városi Kispályás bajnokságban. Bár a stadionban folyó építkezés és a csapadékosabb időjárás nehezítette a lebonyolítást, így is lejátszhatták a csapatok a tervezett mérkőzéseket. 

- A csapatok partnerek voltak abban, hogy pótoljuk az elmaradt mérkőzéseket. Köszönjük mindenkinek a segítséget! Érdekes, hogy nagyon összetorlódott a mezőny, sok feltörekvő gárda van, melyek megszorongatták az élcsapatokat. Bízom abban, hogy tavasszal hasonlóan színvonalas meccseket rendezhetünk – mondta Dajka László főszervező

Összesen 107 csapat, 3500 játékosa szerepel a bajnokságban. Az őszi szezon befejezése után azonnal indul a terembajnokság, 33 csapat részvételével. A mérkőzéseket ezúttal Nyírpazonyban rendezik. 

- Korábban a Tiszavasvári úti Zrínyi Csarnokban játszottunk, de most az utánpótlás csapatok és a felnőtt gárdák is ott tréningeznek majd, így új helyszínt kellett keresnünk. Nyírpazony órási segítséget nyújtott nekünk, és örömmel látnak vendégül bennünket a terembajnokság idejére. Kiváló körülmények között játszhatnak az együttesek november 12-től – tette hozzá Dajka László főszervező.

A terembajnokság meccseit kedden és szombaton tartják. A legjobbak itt is egy Szuperdöntő során döntik majd el, hogy ki a bajnok. A korábbi tapasztalatok szerint azok a csapatok amelyek részt vettek a terembajnokságban, tavasszal szabadtéren jobban szerepelnek.