Ázsia Fesztivál 2.0 – Egyre népszerűbbek a Mustárház programjai a nyíregyházi fiataloknál

Az elmúlt hétvégén másodjára rendezték meg a nagy sikerű Ázsia Fesztivált a Mustárházban a Nyíregyházi Diák-Polgármesteri Iroda és a Modern Ifjúsági Egyesület [MIFE] szervezésében.

Az előző évhez hasonlóan idén is nagy érdeklődés kísérte az eseményt, ami az egész napos programsorozat végéig kitartott. A megnyitót követően különböző formációk léptek fel, mint például az AYA + lot:us, a M.Y. UNIT, vagy a dunántúli Statice.

Értékes nyereményekkel gazdagodtak, akik részt vettek az Ázsia kvízen, a Manga/ KPOP FANART rajzversenyen vagy a Cosplay versenyen, de közkedvelt program volt a KPOP RANDOM DANCE is a résztvevők körében. Az esemény több helyszínen zajlott, így nem csak a kinti táncos programok vonzották az érdeklődőket, hanem a különböző előadások, az anime filmvetítés, a társasjáték sarok, vagy a koreai kalligráfia tanítás. Ezen kívül Ázsia íz világával ismerkedhettek a különböző standoknál, ahol különböző ételeket és italokat kóstolhattak, a jól sikerült napot pedig közös karaoke-val zárták a fiatalok.

A rendezvényt Nyíregyháza MJV Önkormányzatának Ifjúsági Alapja támogatta.