Az utolsó másodpercben veszített pontot a futsal csapat

"Idegenbeli győzelmet és hazai pályán jó játékkal elszenvedett vereséget követően péntek este az ugyancsak újonc Rubeola vendégeként folytattuk a bajnokságot. Ezek után úgy is magabiztosan várhattuk a találkozót, hogy sérültek mellett az eltiltott Caíque is hiányzott a csapatból.
Jól kezdtünk, gyorsan meg is szereztük a vezetést: oldalrúgás után Kovács Róbert a félpályáról tüzelt, remekül érkezett Ladányi Dávid, aki közelről a kapuba helyezte a labdát (0–1). A folytatásban váltakoztak azok az egy-két perces periódusok, amikor mi, vagy az ellenfél játszott jobban. Szabolcsi Máténak volt védeni valója is, nálunk is maradt ki ziccer, de ritkán kerültek nagy helyzetbe a csapatok. A félidő vége azért megmutatta, hogy nagyon kell figyelnünk.
Sajnos fordulás után ismét a hazaiak voltak a határozottabbak, nem álltunk bele elég keményen a párharcokba, amit kihasznált a Rubeola és gyorsan egyenlített (1–1). A gól szerencsére nem fogta meg a mieinket, ismét előnybe kerülhettünk volna, de jó akció végén hibáztunk. Ami késik, nem múlik, a játékrész derekán Kovács Robi védhetetlenül bombázott a kapuba egy szabadrúgást (1–2).
Néhány perccel később Kovács Gergő távoli lövése a kapufáról pattant ki. Öt perccel a vége előtt a hazaiak egyre többet kockáztattak, öt a négy elleni játékkal próbálkoztak. Hiába szereztünk többször is labdát, nem tudtuk bevenni az üres kaput. A hajrában Szabolcsi Máté több alkalommal is nagyot védett, a másik oldalon Varga Dániel lezárhatta volna a meccset, de lövése a kapufán csattant. 
A mérkőzés legvégéig nem lélegezhettünk fel, úgy tűnt, végig álljuk a sarat, aztán 2,4 másodperccel a vége előtt nem tudtuk kivédekezni az utolsó sarokrúgást, így drámai módon buktunk el két pontot." - számolt be a mérkőzésről a nyíregyházi csapat közösségi oldalán. 

NB I, 21. FORDULÓ
Rubeola FC–A’Studió Futsal Nyíregyháza 2–2 (0–1)
Dunakeszi, v.: Wittner, Vass.
Rubeola: Varsányi – Maruzsi, Somogyi, Gál, Józsa. Csere: Csikós, Oláh, Kovács B., Rohrbeck, Kardos, Schiszler, Szabó, Hudra, Katona. Vezetőedző: Jenei Ottó.
Nyíregyháza: Szabolcsi – Kovács G., Kovács E., Kovács R., Lakatos. Csere: Petró, Hegyes, Ladányi, Varga, Urr, Bagdi, Maneca. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Gól: Józsa (21.), Rohrbeck (40.), illetve Ladányi (5.), Kovács R. (28.).