Az orosi utakról jelentjük – A jelentős része már kész!

Teljes hosszban elkészült, így aszfalt burkolatot kapott a Platán utca, Platán köz, Tujafa köz, a Füzes utca, a Tiszafa utca és az Ezüstfenyő utca, valamint a 28499 hrsz-ú összekötő út Oroson.


Az említett utcákban a tereprendezés és a rekultivációs munkálatok is befejeződtek.

A Platán, az Ezüstfenyő és Tiszafa utcában egyirányú lett a közlekedés. A Platán és Tiszafa utcákra a 41-es út irányából lehet behajtani, az Ezüstfenyő utca pedig az ellenkező irányban, a 41-es út felé lett egyirányú. A Füzes utcán továbbra is mindkét irányban lehet közlekedni.


 

2018-ban 9 utcában épít önkormányzati forrásból új aszfaltutat a NYÍRVV Nonprofit Kft. összesen 4617 méter hosszúságban (Zivatar u., Zsuzsanna u., Csárda u., Sétány u., Platán u.-Platán köz, Tujafa u., Füzes u., Tiszafa u., Ezüstfenyő u., 28499. hrsz-ú összekötőút.)

Az építések elsősorban a külterületi városrészeket érintik, melyek az elmúlt évek során benépesültek, forgalmassá váltak, a burkolt utak komfortosabb életkörülményeket és közlekedést biztosítanak az itt élők számára. A beruházás nettó 440 millió forintba kerül, és önkormányzati forrásból valósul meg.

 

Az útfelújítással kapcsolatos legfrissebb információkat itt találja!


Farkas Fanni

Fotók: Kohut Árpád