Az élvonalba jutottak a teniszezők! Az első osztályban a Marso TC csapata

Tíz éve nem volt példa arra, hogy nyíregyházi férfi felnőtt csapat az Országos Tenisz Bajnokság I. osztályába kerüljön. Idén azonban a csak nyíregyházi játékosokból álló MARSO Tenisz Centrum csapata sikerrel vette az utolsó akadályt és 2021-ben már a legjobbak között folytathatja.

Izgalmas mérkőzéseknek lehettek szemtanúi azok, akik hétvégén kilátogattak a Nyíregyházi Városi Stadionba, hiszen a gyulai TSZSK-t fogadta vendégül a MARSO Tenisz Centrum férfi felnőtt csapata. A tét nem volt kevés, hiszen aki nyerte a hétvégét, az juthatott fel az I. osztályba.

Összesítésben, 5-4 arányban a nyíregyháziak nyertek, és kezdhetik a következő évet az I. osztályban. A helyzet pikantériája, hogy a jelenlegi csapatból hárman is – Csonka Gábor, Horváth Gábor és Szabó Dániel – már átérezték, milyen az I. osztályban játszani, hiszen 2010-ben ők is az együttes tagjai voltak. Az első osztályban már csak 8 csapat van összesen, úgyhogy jövőre is izgalmas mérkőzéseket láthatnak majd a nézők.

A MARSO Tenisz Centrum felnőtt férfi bajnokcsapatának tagjai:  Horváth Gábor, Becser Dominik, Toma Henrik, Riskó Roland, Szabó Dániel, Csonka Gábor, Závaczki Martin, Mirgay Zsolt valamint Szabolcsi Péter