Az élmezőnyben a Szpari támadói
Több Szpari játékos is a góllövőlista élmezőnyében található. A Pölöskey Péter, Zoran Kostic, Rezes László hármas eddig harminc gólt rúgott.

Zoran Kostic a Diósgyőr II ellen a lelátóról nézhette társait, Rezes László és Pölöskey Péter viszont pályára léphetett. És ha már ott voltak, be is vették a vendégek kapuját. Pölöskey Péternek a 11., Rezes Lászlónak a 9. találata volt a szezonban, Zoran Kostic pedig maradt 10 gólos. A hármas a 36 eddigi nyíregyházi gólból harmincat vállalt magára – nem rossz.

– Amikor nyáron Nyíregyházára érkeztem, az volt a célom, hogy újra felépítsem magam. Bár a hétvégén is sikerült betalálnom, többet várok el magamtól. A Vasas ellen például látszott, hogy ami az NB III-ban elég, az egy élvonalbeli klub ellen csak egy félidőre jó, így még sokat kell dolgoznom, hogy teljesen utolérjem magam. A Diósgyőr ellen érezhető volt a kupameccs fáradtsága, és magas, erős védőkkel kellett birkóznom. Nehéz volt megtartani a labdát, de sikerült győznünk – mondta Pölöskey Péter.

Igor Zofcák gólpasszok tekintetében áll jól. A középpályás a Sopron elleni kupameccsen három gólt eredményező labdát is adott, a DVTK II ellen pedig maga is eredményes volt. Utóbbi meccsen Csorba Szabolcs is villogott, és két gólpasszt jegyezhetett. A csapat szombaton idegenben játszik a Rákosmente ellen.

Dankó L.