Az egészségiparba fektet a Révész Csoport

A járó- és fekvőbeteg-ellátást egyaránt nyújtó egészségügyi szolgáltató központot több cég felvásárlásával hozta létre a Révész Csoport. A több százmillió forintos beruházás eredményeként a népszerű bevásárlóközpont harmadik emeletén 1000 négyzetméteres területen korszerű egészségügyi szolgáltató központ kezdte meg működését.

A csúcstechnológiát képviselő műtővel és négy kórteremmel is rendelkező központban a 30 fős orvoscsoport a hazai magánegészségügyben különlegesnek számító szolgáltatási színvonalat és ellátási palettát kínál a magyar és külföldi betegeknek. A dr. Filiczky István orvos-igazgató irányítása alatt működő szakmai csapat célja, hogy megfizethető áron nyújtson magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást a MOM Parkban.

Székely Zsolt, a Révész Csoport vezérigazgatója szerint egyre nő az igény a magas színvonalon működő magánegészségügyi szolgáltatások iránt. A most létrejött új központban dolgozó orvosok szakterületük legkiválóbb és elismert képviselői, s ez a csúcstechnológiát képviselő orvostechnikai berendezésekkel együtt garantálja a szolgáltatások magas színvonalát.

A MOM Park Medical Center másik különlegessége az, hogy a magánegészségügyben működő központokkal ellentétben saját műtővel is rendelkezik, így nem csak egynapos műtéteket tudnak elvégezni. A Révész Csoport új üzletága Budapest után Nyíregyházán is megjelenik majd, hiszen a városban működik a csoport turisztikai üzletága - több szállodát és éttermet is üzemeltetnek.

A Révész Bálint tulajdonában levő Révész Holding Zrt. a fő tevékenységnek számító szállítmányozás és logisztikai szolgáltatások mellett ingatlanfejlesztéssel és -üzemeltetéssel is foglalkozik. A budapesti székhelyű cégcsoport 2014-es árbevétele 21 milliárd forint, adózás utáni eredménye pedig 1,5 milliárd forint volt.

Business4Business

(Fotó: internet)