Anyák napi ajándék ötletek karantén idején – A kézzel készített ajándékok mindig nyerők!
Fotó: Illusztráció

Az idei anyák napján sokunknak nincs lehetősége személyesen felköszönteni az édesanyákat. Ebben a rendkívüli helyzetben telefonon tehetjük meg, de lehetünk ennél azért sokkal kreatívabbak is.

Íme néhány anyák napi ajándék ötlet, hogy az anyukáink még inkább érezhessék a szeretetünket, még akkor is, ha ideiglenesen nem tudjuk őket megölelni. Mindezt otthonod biztonságában megoldhatod.

Küldjünk virágcsokrot

Egyre több környékbeli virágbolt vagy akár helyi termelő is felvette a szolgáltatásai közé a házhoz szállítás lehetőségét ebben a mostani nehéz időszakban. Érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy az édesanyánkat ezen módon lepjük meg egy kedves virágcsokorral vagy akár cserepes növénnyel.

Kézzel készített képeslap

Ez egy igazán egyszerű és mégis nagyszerű ajándék ötlet lehet. Akár összeülhetünk a gyerekekkel és bármit rajzolhatunk a képeslapra, a lényeg, hogy kézzel készítve, sokkal személyesebb lesz, mint a gyárilag megrajzolt képeslapok. Természetesen ne postán küldjük el, hanem például fotózzuk le és e-mailben vagy mutassuk meg videó cseten. Ha modern anyukánk van, aki ért a számítógéphez és nyomtatója is van, akkor akár ki is nyomtathatja. Ha nem, akkor megkaphatja majd személyesen, amikor véget ér a karantén időszaka.

Finomság csomag

Ha anyukánknak van kedvenc étterme vagy édessége, akkor érdemes felkeresni azt az éttermet, cukrászdát, hogy vállalnak-e házszállítást. Garantált lesz az öröm és a meglepetés! Ha pedig a sütit együtt eszitek meg videó cset segítségével, akkor még kellemesebbé teheted a nagy napot.

 

Forrás: ridikul.hu