Amikor nem másokat, hanem magadat kell legyőzni - 24 órás verseny lesz Nyíregyházán

Különleges versenyt rendeznek október 24-én Nyíregyházán. 24 órán keresztül számos feladatot kell megoldaniuk a nevezőknek. A jelentkezők nem egymással versenyeznek, hanem önmagukat kell legyőzniük a kihívás során. 

Tovább bővül Nyíregyházán a közösségi- és sportélet palettája: a Naked WaRRior Team október
23-án és 24-én megrendezi az NW24 A Kihívás nevű eseményt. Ilyen jellegű verseny még nem volt a megyeszékhelyen. A megmérettetés egy 24 órán tartó önkéntes fizikai és mentális erőpróba, a feladatok összeállításánál katonai egységek kiképzésénél is alkalmazott módszerek adták az ötletet. 

- A feladatoknál a 24-es szám körül forog minden. Október 24-én egy 24 órás kihívás lesz, és van ahol majd 2,4 km a táv, vagy 24 percig kell valamilyen feladatot végezni, vagy 240 ismétlést kell végrehajtani. Fontos lesz a fizikai erő mellett a mentális erőre is - Rozsnyai Róbert főszervező 

A jelentkezők nem egymással versenyeznek, hanem saját magukat kell legyőzniük.  Összesen 30-an jelentkezhetnek a kihívásra, és a létszám fele már betelt, és a nevezők többsége eddig nő. A feladatokat szabadban kell majd végrehajtani, a különleges pályát már felépítették a szervezők egy telken. Jelentkezni az esemény közösségi oldalán megadott lehetőségeken lehet.