Amikor a 13 nem szerencsétlen szám - ennyi gólt lőtt a Szpari II.

A Buj ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus II. a Megyei III. osztályú bajnokság harmadik fordulójában.

A mieink a találkozó elején pár perc alatt eldöntötték a mérkőzést! A 2. percben Bálint ment el remekül a bal oldalon, beadása után Szokolai fejelt a kapuba. Három perc múlva lemásolta a támadást a Szpari, megint pontos volt Bálint beívelése, és Szokolai most is jól érkezett, 2-0.

A 10. percben Szokolai Márk már mesterhármasnál tartott, majd a 14. percben labdát szerzett, Tudjához passzolt, aki higgadtan a kapuba lőtt, 4-0. A 16. percben jött az ötödik, Tangel labdája után Boda adta be a labdát, mely Cservenyákról saját kapujába pattant. Nem állt le a Spartacus, a 28. percben Tangel volt eredményes, majd a félidő hajrájában Szokolai negyedik gólját szerezte. A 44. percben villant "Zoli bá" lába, ahogy a fiatalabbak Szatke Zoltánt hívják, és egy kipattanó után a kapuba lőtt, 8-0.

Fordulás után Tangel beadását követően Boda helyezett pontosan, majd ugyanebben a szereposztásban megszületett Boda Balázs második gólja is, 10-0. A 67. percben Matyi fejelt a kapuba, majd Trencsényi passza után összejött a Boda tripla. A végeredményt a jól játszó Bálint állította be, aki gólpasszok után egy szép szólót követően megszerezte a csapat 13. gólját. 

Nyíregyháza Spartacus II - Buji SE 13-0 (8-0)

Nyíregyháza: Nagy M. (Lőrincz 58.,) - Magyar, Szűcs (Dankó a szünetben), Szatke (Oláh 58.,), Ferencz, Németh, Tudja (Trencsényi 55.), Boda, Bálint, Szokolai,(Matyi a szünetben) Tangel

Lengyel Roland vezetőedző: - Jól álltunk a mérkőzésbe, és negyed óra alatt komoly előnyt szereztünk ami meghatározó volt. Gratulálok a csapatnak, a Bujnak sok sikert kívánok a folytatásban.