Állati Vicces Állatos Videók – Több százan neveztek a videópályázatra, több mint hatvan nyertest hirdettek!

Hatalmas népszerűségnek örvendett az Állati Vicces Állatos Videók videópályázat, mely itt, Nyíregyháza Megyei Jogú Város hivatalos webportálján, a www.nyiregyhaza.hu-n és a Nyíregyháza MJV közösségi platformon indult útjára.

– Megmutatnád szeretett házi kedvencedet az egész világnak? Szeretnéd, ha a kedvenc állatod a Nyíregyházi Televízió filmcsatornájának egyik főszereplőjévé válna? Hoznál egy kis vidámságot és örömöt mások életébe is? Akkor nincs más dolgod, mint élni az általunk kínált lehetőséggel és megosztani velünk a házi kedvencedről, kedvenceidről készült legviccesebb videódat! – szólt a felhívás, mely a beküldött videók számadata szerint is sokakhoz elért.

Több mint hatvan nyertes

Több mint 250 videó érkezett a felhívásra, így a tervezett 50 helyett több mint 60 nyertest hirdettek, akiknek a jutalma egy a Nyíregyházi Állatparkba szóló belépőjegy.

Továbbá a Város-Kép Nonprofit Kft. és a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. saját kedvencet választ, a legeslegviccesebb állati videó tulajdonosa pedig, Pénzes Rebeka, Berettyóújfaluból.  

A legviccesebb állati videó beküldője kétéjszakás pihenést kap a Nyíregyházi Állatpark területén található DZSUNGEL HOTELBEN, ahol különleges állatok hangjára ébredhet! (A szálláskupon felhasználása a hotel recepciójával külön egyeztetést igényel, a szabad kapacitás függvényében. A szálláskupon átruházható és 2022. március 31. napjáig használható fel!)

Most pedig jöjjön egy kis összefoglaló, íme az Állati Vicces Állatos videók legjobbjai: