Akkora eső várható, hogy az áldomásozók orra is sáros lesz!

Huszonnégy óra alatt 9 milliméter eső hullott Nyíregyházán, ám az előrejelzés szerint az égi áldásnak egész nap örülhetnek az eső szerelmesei. A többieknek azonban borús, csapadékos időre és további záporokra kell számítaniuk.

Az előrejelzés szerint egész na kitart a csapadékos időjárás. A meteorológusok szerint Nyíregyházára ma akár 30 milliméter is hullhat az égi áldásból. Ha valakit ez megnyugtat nem csupán Szabolcsban, hanem az egész ország területén esik, szakadatlanul. Az elmúlt 24 órában a legtöbb csapadékot egyébként, a Cegléd környéki Pusztavacson regisztrálták, egészen pontosan 32 milliméter csapadékot mutatnak a mérőműszerek.    

Az ürömben öröm, hogy nem lesz ma hideg 19 fokig emelkedik a hőmérő képzeletbeli higanyszála. A folytatás valamivel felhőtlenebbnek ígérkezik. Szombaton már csak elszórtan alakulhatnak ki záporok és 17 foknak örülhetünk, vasárnapra pedig október végéhez képest kellemes napos idő várható, amit ugyan felhők tarkítanak majd, 20 fokos maximális csúcshőmérseklettel.