Adománygyűjtést hirdet a Magyar Református Szeretetszolgálat

„Összefogás az újrakezdésért” elnevezéssel krízisalapot hozott létre és adománygyűjtést hirdet a Magyar Református Szeretetszolgálat. A pénzből a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek szeretnének segíteni – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

Azt írták: a koronavírus miatti válsághelyzetnek már most vannak súlyos gazdasági következményei, ezért az adománygyűjtés során befolyó összegből alapvető élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket vásárolnak rászorulóknak, valamint a krízishelyzetbe kerülő családok lakhatási kiadásaihoz járulnak hozzá az Együtt a lakhatásért program keretében.

Sok olyan rászoruló család van az országban, amelyek számára a mindennapok is kihívást jelentenek, és a járvány okozta krízis tovább nehezítheti helyzetüket – fogalmazott Juhász Márton, a szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója.

Az adományokat a Magyar Református Szeretetszolgálat 10702019-85008898-51100005 bankszámlaszámra várják, a közleményben az „Összefogás az újrakezdésért” elnevezés feltüntetésével. Emellett az adomany.jobbadni.hu oldalon online is lehet adakozni – tették hozzá.

 

Forrás: hirado.hu