A Volánbusz nyíregyházi járatai a megszokott rendben közlekednek, jegyek elővételben

A Volánbusz Zrt. nyíregyházi járatai egyelőre az eddig megszokott menetrend szerint közlekednek. Az autóbuszon továbbra sem lehet jegyet vásárolni, azokat elővételben kell megvásárolni.

A fizikai kontaktus minimalizálása érdekében – az utasok a hátsó ajtó(ka)t vehetik igénybe. Az autóbusz-vezetők a lehető leggyakrabban szellőztetik a járműveket és gondoskodnak az ablakok folyamatos nyithatóságáról. A csomagkezelési rend is változik: a járművezető nyitja és zárja a csomagteret, a csomag be- és kivételét az utasok maguk végzik. A nemzeti népegészségügyi intézmények ajánlásainak megfelelően továbbra is fokozottan takarítják az állomásokat és a járműveket, az autóbuszokon vírusölő szerrel tisztítják a padlót és a kapaszkodókat. Arra kérnek minden utast a környezetünk, utastársaik iránti felelősségérzettel összhangban – csak akkor használják a Volánbusz járatait, ha nem áll fenn náluk koronavírus-fertőzés gyanúja.

https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/34937 

A koronavírus-járványra és a veszélyhelyzetre való tekintettel a társaság létrehozta a https://www.volanbusz.hu/hu/koronavirus/ oldalt, ahol folyamatosan tájékoztatják utasaikat a Volánbusz Zrt. autóbuszjáratait, menetrendjét, jegy- és bérletváltási szabályait érintő esetleges változásokról.

Az önkormányzat kedden kiadott sajtóközleményét teljes egészében ide kattintva olvashatja!