A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióra Nyíregyházán is várja a Fidesz az aláírásokat

Egy hete gyűjti az aláírásokat a Fidesz Nyíregyházán a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció kapcsán – hangzott el a csütörtök délutáni, Kossuth téren tartott sajtótájékoztatójukon.

A párt helyi szervezete a város több pontján, jellemzően a forgalmas helyszíneken állítja fel standjait, így például a belvárosi bevásárlóközpont és a főtéri papok padja mellett. Mint mondták, a lakosság a petíció aláírásával a 2010 előtti időszak megszorításai ellen tudja felemelni a hangját. Egyben jelezték: a Fidesz nyíregyházi tagjai, illetve aktivistái bárkivel elbeszélgetnek a standoknál, akár azokkal is, akikkel nem egyezik a véleményük. Az érdeklődőknek szórólapokon is meg tudják mutatni a petíció lényegét, s azok aláírását várják, akik nem akarják, hogy 12 év elteltével visszatérjen a múlt, hogy azok ragadják meg a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot.

A múzeumfalunál is lesz most hétvégén aláírásgyűjtés és tervezünk új helyszíneket is különböző városrészekben. Érzékelve és figyelve azt, hogy az emberek hol igénylik, hogy legyünk jelen, mert üzennek nekünk, szólnak, várnak minket. S hogy mi az üzenetünk? Egyértelmű, hiszen már a szlogenünk is az: Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! Ez azt jelzi, hogy a 2010 előtti időszak ellen szeretnénk nyilatkozni. Kérünk mindenkit, aki szimpatizál velünk, aki ugyanígy gondolkodik, álljon meg a standunknál, írja alá a petíciót. Ezzel az aláírásgyűjtéssel szeretnénk tiltakozni az ellen, hogy ne jöjjenek vissza azok a megszorítások, amiket a családok megéltek 2010 előtt. Ha figyeljük a külpolitikai helyzetet, azt is látjuk, egyre életszerűbbé válik az a veszélyhelyzet, hogy illegális migránsok nagyon sokan kívánnak Magyarország területére belépni. Ezt sem szeretnénk, de több üzenete van ennek az aláírásgyűjtésnek – hangsúlyozta a helyszínen Halkóné dr. Rudolf Éva, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Nyíregyházi Szervezetének elnöke.